Synkronisera med Norton-prenumerationsservern

Om prenumerationens förnyelsedatum är felaktigt, kan du synkronisera din Norton-produkt med Symantecs prenumerationsserver för att korrigera datumet.

Tvinga Norton-produkten att synkronisera med Symantec-servern

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Support eller Hjälp > Prenumerationsstatus högst upp till höger i fönstret.

3. Klicka på Slutför eller Stäng.

Vad är synkronisering?

• Synkroniseringen uppdaterar Nortons prenumerationsserver med prenumerationsinformationen som finns på din dator. Efter synkroniseringen kommer din prenumerationsstatus (aktuell eller upphörd) att vara samma på din dator och på Nortons prenumerationsserver.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080408153709EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 04/09/2017