Synkronisera med Norton-prenumerationsservern

Om prenumerationens förnyelsedatum är felaktigt, kan du synkronisera din Norton-produkt med Symantecs prenumerationsserver för att korrigera datumet.

Tvinga Norton-produkten att synkronisera med Symantec-servern

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Support eller Hjälp > Prenumerationsstatus högst upp till höger i fönstret.

3. Klicka på Slutför eller Stäng.

Vad är synkronisering?

• Synkroniseringen uppdaterar Nortons prenumerationsserver med prenumerationsinformationen som finns på din dator. Efter synkroniseringen kommer din prenumerationsstatus (aktuell eller upphörd) att vara samma på din dator och på Nortons prenumerationsserver.