Jag är en befintlig kund och behöver hjälp med att förnya eller ändra min prenumerationsplan

Det enklaste sättet att förnya ditt skydd är via din Norton-produkt.

Om du behöver fler funktioner eller planerar att skydda fler enheter, rekommenderar vi att du uppgraderar Norton-produkten när du förnyar din prenumeration. Vi erbjuder prenumerationsplaner som täcker upp till 10 enheter inklusive PC- och Mac-datorer, smartphones och surfplattor, och som innehåller fler funktioner jämfört med din befintliga produkt.

Förnya Norton-produkten

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Förnya längst ned i produktfönstret.

3. Klicka på Förnya min prenumeration i fönstret Prenumeration.

Nu dirigeras du till Norton Store.

4. Gör något av följande på Norton Store-sidan:

• Välj att förnya Norton-produkten för att utöka din aktuella prenumerationsplan.

• Välj uppgraderingserbjudandet för att lägga till fler funktioner och enheter i din prenumerationsplan

• Om du vill skydda fler enheter, och om du inte ser något uppgraderingserbjudande, eller om du har färre enheter att skydda än det antal som erbjuds i din nuvarande prenumerationsplan, ska du köpa en ny produkt. Gå till supportartikeln för att hitta och köpa den Norton-produkt och -prenumeration som möter dina behov

Du måste inaktivera Nortons automatiska förnyelsetjänst för din nuvarande prenumeration innan du köper en ny prenumeration.

5. Följ anvisningarna på skärmen.

Kontakta Norton-supporten om du fortfarande behöver hjälp med att förnya eller ändra din prenumerationsplan.

Kontakta oss

Varför ser jag olika priser för förnyelse och köp av ny produkt för samma produkt?

När du jämför produkter bör du titta närmare på produktens funktioner, prenumerationens längd och antalet enheter du kan skydda. Produktens pris beror på vilka alternativ du väljer att köpa. Du kan se olika priser för produkter som har samma funktioner om du jämför specialerbjudanden, erbjudanden i olika regioner eller erbjudanden från återförsäljare.

Överförs de återstående prenumerationsdagarna i min befintliga prenumeration till den nya?

När du köper prenumerationen via Norton Online Store läggs de nya prenumerationsdagarna till i den befintliga. De överförda dagarna börjar räknas från inköpsdagen. Om du införskaffat prenumerationen på ett annat sätt förlorar du de återstående dagarna när produkten installerats och de nya dagarna börjar. Vi rekommenderar att du avslutar din aktuella prenumeration innan du installerar det nya köpet.

Prenumerationen från din tidigare produkt överförs kanske inte om du köpte produkten från Symantec Online Store i Kina, Japan, Korea eller Hong Kong-regionen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080407154946EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 09/10/2018