Ladda ner och installera LiveUpdate

Ladda ner och installera LiveUpdate för Windows Vista/XP/2000.

1. Ladda ner filen lusetup.exe för Windows Vista/XP/2000.

2. Spara filen på skrivbordet i Windows.

3. När hämtningen är klar dubbelklickar du på ikonen lusetup.exe på skrivbordet för att installera LiveUpdate.

4. Starta Norton-programmet.

5. Klicka på knappen LiveUpdate för att köra LiveUpdate.

6. Starta om datorn.

Om du fortfarande får ett felmeddelande när du uppdaterar till den senaste versionen av LiveUpdate, klickar du på länken i fönstret LiveUpdate igen för att visa lösningen på det problemet.

Ladda ner och installera LiveUpdate för Windows Vista/XP/98.

1. Ladda ner filen lusetup.exe för Windows Me/98.

2. Spara filen på skrivbordet i Windows.

3. När hämtningen är klar dubbelklickar du på ikonen lusetup.exe på skrivbordet för att installera LiveUpdate.

4. Starta Norton-programmet.

5. Klicka på knappen LiveUpdate för att köra LiveUpdate.

6. Starta om datorn.

Om du fortfarande får ett felmeddelande när du uppdaterar till den senaste versionen av LiveUpdate, klickar du på länken i fönstret LiveUpdate igen för att visa lösningen på det problemet.