Synchronizácia so serverom Symantec spravujúcim prihlásenia k odberu

Ak je dátum obnovenia vášho prihlásenia k odberu nesprávny, môžete svoj produkt Norton synchronizovať so serverom Symantec spravujúcim prihlásenia k odberu, aby ste dátum opravili.

Synchronizácia produktu Norton so serverom Symantec

  1. Spustite produkt Norton.

  2. V pravom hornom rohu okna, kliknite na Podpora alebo Pomoc > Stav predplatného.

  3. Kliknite na Dokončiť alebo Zavrieť.

Čo je synchronizácia?

  • Synchronizácia aktualizuje server Norton spravujúci prihlásenia k odberu o informácie o prihlásení k odberu, ktoré sú uložené vo vašom počítači. Po synchronizácii bude váš stav prihlásenia k odberu (platné alebo vypršaná platnosť) rovnaký na vašom počítači aj na serveri Norton spravujúcom prihlásenia k odberu.

Ďakujeme vám!

Ďakujeme vám, že používate podporu Norton.

< Späť

Boli tieto informácie užitočné?

DOCID: kb20080408153709EN_EndUserProfile_sk_sk
Operačný systém: Windows, Mac OS X
Naposledy zmenené: 04.09.2017