Alte produse

Ştergerea de seturi şi fişiere de backup din Backupul în cloud

Puteţi să ştergeţi un Set de backup dacă nu mai aveţi nevoie de el. Nu este posibilă ştergerea unui set de backup dacă este disponibil un singur set de backup. Totuşi, puteţi crea un nou set de backup înainte de a-l şterge pe cel vechi.

Uneori, o întrerupere a serviciului back-end sau întreţinerea serverului vă pot împiedica să ştergeţi datele de backup. În astfel de cazuri, încercaţi să le ştergeţi după ceva timp. Pentru a identifica dacă există o întrerupere a serviciului, verificaţi pagina Starea serviciului Norton.

Când este şters un set de backup, detaliile backupului fişierelor care sunt incluse în setul de backup respectiv se modifică şi ele. De exemplu, pictograma se suprapune, iar fila Backup din proprietăţile fişierului nu se mai afişează.

Ştergerea seturilor de backup este deosebit de utilă dacă doriţi să eliberaţi spaţiu din Stocarea în cloud securizată.

Pentru a şterge un set de backup din backupul în cloud, trebuie să setaţi opţiunea Urmărire costuri de reţea din fereastra Setări firewall la Fără limită.

Pentru mai multe informaţii, consultaţi Definirea limitei de utilizare a internetului pentru produsul dvs. Norton.

Ştergerea unui set de backup

  1. Deschideţi produsul de securitate a dispozitivului de la Norton.

    Dacă vedeţi fereastra My Norton, lângă Securitatea dispozitivului, faceţi clic pe Deschidere.

  2. În fereastra principală a produsului Norton, faceţi dublu clic pe Backup, apoi faceţi clic pe Seturi de backup.

  3. În fereastra Setări backup, în lista verticală Set de backup, selectaţi setul de backup pe care doriţi să îl ştergeţi.

  4. Faceţi clic pe Ştergere.

  5. În fereastra Ştergere set de backup, efectuaţi una dintre următoarele:

    • Pentru a şterge setul de backup curent, selectaţi Ştergere set de backup.

    • Pentru a şterge setul de backup curent şi a elimina fişierele deja cărora li s-a făcut deja backup, selectaţi Ştergere set backup şi fişiere.

  6. Faceţi clic pe Da.

Ştergerea seturilor de backup din cont

  1. Autentificaţi-vă în contul dvs..

  2. În pagina My Norton, sub Backup în cloud, faceţi clic pe Vizualizare seturi de backup.

    Se afişează seturile de backup existente.

  3. Pentru a şterge un set de backup, faceţi clic pe pictograma coş de gunoi din setul de backup pe care doriţi să îl ştergeţi.

  4. În fereastra de confirmare Ştergere backup, faceţi clic pe Ştergere.

    Faceţi clic pe Anulare pentru a afişa pagina de backup fără a şterge setul de backup.

Video: Cum se şterge un set de backup şi fişierele cărora le-aţi făcut backup.


Soluția a făcut facilă soluționarea problemei mele.

Da Nu

Ajutați-ne să îmbunătățim această soluție.

Vă mulţumim pentru contribuţia adusă la îmbunătăţirea acestei experienţe.

Ce doriţi să faceţi acum?

Căutați soluții sau Contactați-ne.

DOCID: v19828921
Sistem de operare: Windows
Ultima modificare: 21/11/2021