Alte produse

Ştergerea de seturi și fișiere de backup din Norton Backup

Puteţi să ştergeţi un Set de backup dacă nu mai aveţi nevoie de el. Nu este posibilă ştergerea unui set de backup dacă este disponibil un singur set de backup. Totuşi, puteţi crea un nou set de backup înainte de a-l şterge pe cel vechi.

Când este şters un set de backup, detaliile backupului fişierelor care sunt incluse în setul de backup respectiv se modifică şi ele. De exemplu, pictograma se suprapune, iar fila Backup din proprietăţile fişierului nu se mai afişează.

Ștergerea seturilor de backup este deosebit de utilă dacă doriți să eliberați spațiu din Stocarea în cloud securizată.

Pentru a şterge un set de backup din backupul online, trebuie să setaţi opţiunea Urmărire costuri de rețea din fereastra Setări firewall la Fără limită.

Pentru mai multe informaţii, consultaţi Definirea limitei de utilizare a internetului pentru produsul dvs. Norton

Video: Cum se șterge un set de backup și fişierele cărora le-aţi făcut backup.

Soluția a făcut facilă soluționarea problemei mele.

Da Nu

Ajutați-ne să îmbunătățim această soluție.

Vă mulţumim pentru contribuţia adusă la îmbunătăţirea acestei experienţe.

Ce doriţi să faceţi acum?

Căutați soluții sau Contactați-ne.

DOCID: v19828921
Sistem de operare: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Ultima modificare: 21/06/2019