Alte produse

Eliminarea unui copil din contul dvs. Norton Family

Dacă nu mai doriți să monitorizați un copil, puteți șterge copilul din cont folosind informațiile de mai jos. Când ștergeți un copil, Norton Family oprește protecția și monitorizarea acestuia, elimină setările profilului copilului și șterge istoricul activității copilului. Chiar dacă eliminați copilul, aplicația Norton Family rămâne pe dispozitivul pe care copilul l-a folosit anterior. În funcție de situația dvs., puteți să reasociați dispozitivul unui alt copil sau să eliminați Norton Family dacă nu doriți să mai monitorizați acest dispozitiv.

Puteți utiliza site-ul web Norton sau aplicația Norton Family de control parental pentru a vizualiza sau actualiza regulile casei.

Soluția a făcut facilă soluționarea problemei mele.

Da Nu

Ajutați-ne să îmbunătățim această soluție.

Vă mulţumim pentru contribuţia adusă la îmbunătăţirea acestei experienţe.

Ce doriţi să faceţi acum?

Căutați soluții sau Contactați-ne.

DOCID: v127104015
Sistem de operare: Windows, Android, iOS
Ultima modificare: 13/09/2019