Solicitare de securitate

Când setaţi opţiunea Blocare totală trafic de reţea la Blocat, firewallul blochează toate comunicaţiile către computer şi toate comunicaţiile dinspre computer. Puteţi preciza durata pe care firewallul să blocheze total accesul la reţea. Când intervalul de timp pe care îl specificaţi se termină, caracteristica se resetează automat. De asemenea, opţiunea este restabilită la setările sale implicite atunci când reporniţi computerul în perioada în care se află în starea de blocare. În fereastra Setări se pot înlocui oricând setările şi se poate activa caracteristica.

Despre setările generale pentru firewall

Vă mulţumim!

Vă mulţumim pentru utilizarea Asistenţei Norton.

< Înapoi

Soluția a făcut facilă soluționarea problemei mele.

Da Nu

Ajutați-ne să îmbunătățim această soluție.

Vă mulţumim pentru contribuţia adusă la îmbunătăţirea acestei experienţe.

Ce doriţi să faceţi acum?

Căutați soluții sau Contactați-ne.

DOCID: v19794928_N360_N360SOS_6_ro_ro
Sistem de operare: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Ultima modificare: 31/10/2011