Aplicabil pentru: Mac,Windows
Modul de partajare ecran este o caracteristică concepută pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea atunci când partajați ecranul browserului cu alții. Acest mod asigură că informațiile dvs. personale, inclusiv marcajele, istoricul căutărilor, sugestiile de căutare și extensiile de browser, rămân ascunse de publicul cu care partajați ecranul.
Pentru a activa Modul de Partajare a Ecranului, deschideți Norton Private Browser, în colțul din dreapta sus dați clic pe ⋮ Meniu (cele trei puncte) și selectați Modul de Partajare a Ecranului ▸ Activați Modul de Partajare a Ecranului.
Când Mod partajare ecran este activ, există un statut Partajare ecran albastru în colțul din dreapta sus al Norton Private Browser.
Pentru a alege ce să ascundeți în timp ce Modul de Partajare ecran este activat, urmați pașii de mai jos:
Pentru a dezactiva Modul de Partajare ecran, în colțul din dreapta sus al Norton Private Browser, faceți clic pe ⋮ Meniu (cele trei puncte) și selectați Modul de Partajare ecran ▸ Dezactivați Modul de Partajare ecran.
A fost util acest articol?