Dotyczy: Mac,Windows
Tryb udostępniania ekranu to funkcja zaprojektowana w celu ochrony Twojej prywatności i bezpieczeństwa podczas udostępniania ekranu przeglądarki innym osobom. Ten tryb zapewnia, że Twoje dane osobiste, w tym zakładki, historia wyszukiwania, sugestie wyszukiwania oraz rozszerzenia przeglądarki, pozostają ukryte przed osobami, z którymi dzielisz się ekranem.
Aby włączyć tryb udostępniania ekranu, otwórz Norton Private Browser, w prawym górnym rogu kliknij ⋮ Menu (trzy kropki) i wybierz Udostępnianie ekranu ▸ Włącz tryb udostępniania ekranu.
Gdy Tryb udostępniania ekranu jest aktywny, w prawym górnym rogu Norton Private Browser znajduje się niebieski status Udostępnianie ekranu.
Aby wybrać, co ukryć podczas włączonego trybu Udostępniania ekranu, wykonaj poniższe kroki:
Aby wyłączyć tryb udostępniania ekranu, kliknij ⋮ Menu (trzy kropki) w prawym górnym rogu Norton Private Browser, a następnie wybierz Tryb udostępniania ekranu ▸ Wyłącz tryb udostępniania ekranu.
Czy ten artykuł był pomocny?