Tryb dyskretny włączany ręcznie - informacje

Program Norton 360 Online umożliwia ręczne włączenie trybu dyskretnego na określony czas. Gdy włączony jest tryb dyskretny, program Norton 360 Online pomija alerty i wstrzymuje operacje wykonywane w tle na czas określony przez użytkownika. Stan włączenia trybu dyskretnego można sprawdzić w obszarze powiadomień na prawym krańcu paska zadań. Ikona programu Norton 360 Online na pasku zadań systemu w obszarze powiadomień przybiera kształt sierpa, aby wskazać włączenie trybu dyskretnego. Ręczne włączenie trybu dyskretnego przed rozpoczęciem pracy pozwala przez określony czas uniknąć alertów, powiadomień i operacji wykonywanych w tle.

Tryb dyskretny można włączyć na jedną godzinę, dwie godziny, trzy godziny, cztery godziny, sześć godzin lub jedną dobę. Po tym czasie program Norton 360 Online wyłącza tryb dyskretny. Można również w dowolnej chwili ręcznie wyłączyć tryb dyskretny. Program Norton 360 Online powiadamia o wyłączeniu trybu dyskretnego. Operacje wstrzymane po włączeniu trybu dyskretnego są uruchamiane po wyłączeniu trybu dyskretnego.

Ręczne włączanie lub wyłączanie trybu dyskretnego

Tryb dyskretny włączany automatycznie - informacje

Tryb dyskretny - informacje

Dziękujemy!

Dziękujemy za skorzystanie ze wsparcia technicznego dla produktów marki Norton.

< Wstecz

Dzięki temu rozwiązaniu udało mi się rozwiązać problem.

Tak Nie

Pomóż nam poprawić to rozwiązanie.

Dziękujemy za pomoc we wprowadzaniu ulepszeń.

Co chcesz teraz zrobić?

Przeglądaj w poszukiwaniu rozwiązań lub skontaktuj się.

Identyfikator dokumentu: v23920771_N360_N360SOS_6_pl_pl
System operacyjny: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Ostatnia modyfikacja: 31/10/2011