Żądanie zabezpieczeń

W przypadku ustawienia opcji Blokuj cały ruch sieciowy na Zablokowano zapora blokuje całą komunikację przychodzącą i wychodzącą komputera. Można określić czas, przez który zapora ma blokować cały dostęp sieciowy. Po zakończeniu okresu wyłączenia funkcja zostanie automatycznie zresetowana. Przywracane są także domyślne ustawienia opcji po ponownym uruchomieniu komputera w okresie, gdy opcja jest w stanie zablokowanym. W każdej chwili można również pominąć te ustawienia i włączyć funkcję w oknie Ustawienia.

Ustawienia ogólne zapory - informacje

Dziękujemy!

Dziękujemy za skorzystanie ze wsparcia technicznego dla produktów marki Norton.

< Wstecz

Dzięki temu rozwiązaniu udało mi się rozwiązać problem.

Tak Nie

Pomóż nam poprawić to rozwiązanie.

Dziękujemy za pomoc we wprowadzaniu ulepszeń.

Co chcesz teraz zrobić?

Przeglądaj w poszukiwaniu rozwiązań lub skontaktuj się.

Identyfikator dokumentu: v19794928_N360_N360SOS_6_pl_pl
System operacyjny: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Ostatnia modyfikacja: 31/10/2011