Om Norton Studio

Norton Studio er en universell Windows-app som kun er tilgjengelig for stasjonære og bærbare datamaskiner. Du kan laste ned Norton Studio fra Windows Store. Med Norton Studio kan du vise de gjeldende sikkerhetsstatusene til enhetene dine og få tilgang til andre Norton-produkter. Ved å bruke Norton Studio kan du løse problemer med Norton-produktet på alle enheter. Du må registrere Norton-sikkerhetsproduktet med Norton-kontoen for å kunne bruke Norton Studio. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du opprette en konto ved å bruke Norton Studio eller gå til https://my.norton.com.

Norton Studio fungerer bare på Windows 8 og nyere. Du kan likevel vise sikkerhetsstatusen og løse problemer med Norton-produktet på enheter som kjører tidligere versjoner av Windows, med Norton Studio. Hvis du f.eks. har installert Norton Studio og Norton 360 på en bærbar datamaskin som kjører Windows 8. Du har også Norton Internet Security og Norton AntiVirus installert på stasjonære datamaskiner med henholdsvis Windows XP og Vista. Du kan da se sikkerhetsstatusen til alle tre i Norton Studio-applikasjonen. Sørg for at alle enhetene er tilknyttet samme Norton-konto som Norton Studio er logget på med.

Norton Studio-appen er ikke tilgjengelig på enheter med ARM-prosessorer.

Den følgende tabellen viser kompatibilitet mellom produkt og operativsystem:

Produktversjon

Operativssytemsversjon

Norton Studio 1.3

Windows 8

Norton Studio 1.4

Windows 8.1

Norton Studio 1.5 eller nyere

Windows 10 RS1 eller nyere

Du må slå på alternativet Ekstern håndtering i Norton-sikkerhetsproduktet for å kunne håndtere Norton-produktets detaljer eksternt i Norton Studio. Når Ekstern håndtering er slått på, sender Norton-produktet detaljene til Norton Studio. Når dette alternativet er slått av, publiserer ikke Norton-produktet noen av detaljene i Norton Studio.

Norton Studio viser deg de siste sikkerhetsstatusene til Norton-produktet, som inkluderer Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, Norton Security og Norton Mobile Security. Med Norton Studio har du også tilgang til Norton Identity Safe, Norton Family, Norton Update Center, Norton WiFi Privacy og Norton Live Services (kun tilgjengelig i den engelske versjonen av Norton Studio). I tillegg viser en overgangsflis i hovedvinduet til Norton Studio de ulike Norton-tilbudene. Du kan klikke på det relevante Norton-tilbudet for å gå til Nortons tilbudsspesifikke nettside. Enheten må være tilkoblet Internett for at du skal kunne bruke Norton Studio. Du må eventuelt rulle til høyre eller venstre i hovedvinduet til Norton Studio for å velge et bestemt Norton-produkt. Klikk hvor som helst på produktpanelet for å få tilgang til et Norton-produkt.

De dynamisk roterende panelene på Start -skjermen i Windows gir deg en rask visuell oversikt over alle enheter som har Norton installert. Du kan endre størrelse flisalternativene Norton Studio til små, middels, brede og store

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v74591395
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/06/2019