Kunngjøring om slutt-på-tilgjengelighet for Norton Studio

Norton Studio er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting fra Microsoft Store fra 20. september 2019.

Hvorfor er ikke Norton Studio tilgjengelig lenger?

Vi ønsker å tilby bransjeledende og relevant sikkerhet for å hjelpe deg med å beskytte enhetene dine og informasjonen på dem. Fra tid til annen vurderer vi tilbudene og funksjonene våre for å sikre deres verdi for våre forbrukere og samarbeidspartnere. Som et resultat har vi bestemt oss for å fjerne Norton Studio fra Microsoft Windows-plattformen.

Jeg har andre spørsmål og trenger hjelp, hvor kan jeg henvende meg?

Våre agenter i Kundeservice- og støtte hjelper deg gjerne og svarer også på andre spørsmål du måtte ha. Kontakt Kundeservice- og støtte for mer informasjon.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v134800697
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/11/2019