Bekrefte at en e-postmelding du mottar fra Norton, er ekte

Vi bruker e-post eller vanlig post for å holde deg informert om nye tilbud, kunngjøringer og produktoppdateringer fra Norton. Nortons tilknyttede partnere kan også sende e-postmeldinger eller brev med tilbud på Norton-produkter. Disse kan inneholde bilder som er Norton-varemerker, men personopplysningene dine brukes ikke til å sende disse meldingene.Du bør aldri oppgi personopplysninger eller konfidensiell informasjon til en avsender eller på et nettsted som du ikke kjenner eller stoler på.

Noen ganger kan du motta e-postmeldinger fra svindlere som hevder at de er fra Norton. Hvis du mottar mistenkelige e-postmeldinger som ser ut til å være fra oss, sender du dem som vedlegg til spam@nortonlifelock.com.

Skriv inn domenet i søkefeltet i nettleseren (trykk Ctrl + F-tasten eller Kommando + F-tasten) for å se om det er oppført her.

Her er en liste over domener.

• @nortonlifelock.com

• @norton.com

• @identity.norton.com

• @login.norton.com

• @securenorton.com

• @secure.norton.com

• @lifelock.norton.com

• @mylogin.norton.com

• @myidentity.norton.com

• @family.norton.com

• @lifelock.com

• @mail.nortonstore.hk

• @mail.nortonstore.cn

• @mail.nortonstore.tw

• @mail.nortonstore.kr

• @mail.nortonstore.jp

• @mail.norton.com

• @email.norton.com

• @e-mail.norton.com

• @identityprotection.norton.com

• @subscriptions.norton.com

• @zuberance.com

• @ifeelgoods.com

• @trustpilot.com

• @club-off.com

Du kan motta e-postvarslinger om følgende:

• Tilbud fra Norton Online Store

• Varslinger fra Norton-programmer

• Kjøpsrelatert informasjon

• Komme i gang med Norton

• Tilbakemeldingsundersøkelser

Du kan motta direktepost om følgende:

• Planen er ikke fornyet eller installert

• Norton-kontoens e-postadresse er ikke lenger aktiv

• Faktureringsfeil og påminnelser om fornying

• Tilbud og kampanjer

Dette er kun ment som en veiledning, og informasjon om disse e-postene eller direkte reklame fra Norton kan endres når som helst. Hvis du ikke kan bekrefte ektheten til kommunikasjonen du har mottatt, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71088498
Operativsystem: Android;Mac;iOS
Sist endret: 27/06/2022