Bekrefte at en e-postmelding du mottar fra Norton, er ekte

Vi bruker e-post eller vanlig post for å holde deg informert om nye tilbud, kunngjøringer og produktoppdateringer fra Norton. Dette dokumentet beskriver de ulike e-postene eller direkte postene vi sender, og hjelper deg å bekrefte om e-posten eller brevet du mottok, er fra Norton eller ikke.

Dette er kun ment som en veiledning, og informasjon om disse e-postene eller direkte reklame fra Norton kan endres når som helst. Det er mulig at en e-postmelding eller et brev som sendes av Norton eller andre NortonLifeLock-merker, ikke har alle kjennetegnene som beskrives i dette dokumentet. Det er også mulig at en e-post eller et brev har alle kjennetegnene som beskrives her, men allikevel ikke er fra Norton.

Nortons partnere kan også sende e-poster eller brev med tilbud på Norton-produkter. Disse kan inneholde bilder som er Norton-varemerker, men Nortons kundeinformasjon brukes ikke til å sende disse e-postene eller brevene, og de sendes ikke av Norton. Du bør aldri oppgi personlig eller konfidensiell informasjon til en avsender eller på et nettsted du ikke kjenner eller stoler på.

Hvis du har bekymringer om en e-postadresse du har mottatt, kontakter du Kundeservice- og støtte.

Tilbud fra Norton Online Store

Norton Online Store-teamet sender e-poster med informasjon om kommende produkter og spesialtilbud.

• Vi sender disse e-postene fra følgende adresser:

• norton@nortonlifelock.com

• norton@secure.norton.com

• ems@norton.com

• lifelock@secure.norton.com

• information@mail.nortonstore.hk

• URL-ene i e-postmeldingene våre peker til serveren her: https://secure.norton.com

• Kontroller at URL-adressene begynner med https:// og har domenet norton.com eller livelock.com.

E-post-meldinger fra Norton-program

Brukere av Norton-apper, for eksempel Norton Mobile Security, Norton Family og Norton Safe Web, kan også motta varsler og meldinger via e-post. Selv om disse e-postene kan ligne på e-poster fra Norton Online Store, er det alltid viktig å sjekke nettstedet du er på før du angir påloggingsinformasjonen. Disse produktene bruker påloggingsinformasjonen for Norton Kontroller at du er på ett av følgende nettsteder før du angir denne informasjonen:

Vi sender disse e-postene fra følgende adresser:

• noreply@norton.com

• no-reply@nortonlifelock.com

• NortonAccount@norton.com

• norton@nortonlifelock.com

• management@norton.com

Ordreinformasjons-e-poster

Hvis du er registrert for Automatisk fornying, eller du kjøper noe på Norton Online Store, mottar du e-postmeldinger med informasjon om forestående fakturaer eller bestillinger du har lagt inn.

Vi sender disse e-postene fra:

• Norton Store <noreply@mail.norton.com>

• Nettbutikk <orders@mail.norton.com>

• noreply_subscriptions@mail.norton.com

• Norton <norton@email.norton.com>

• Norton <norton@e-mail.norton.com>

• reply@secure.norton.com

E-poster for kjøp fra Google Play kommer fra Google Play <noreply-google-play@google.com>

Emnelinjene i disse e-postene ser omtrent slik ut: Ordrebekreftelse fra Norton på ordre #NP0000000

Installer Norton-e-posten

Når bestillingen er gjennomført, får du denne e-posten med nedlastings- og installeringsinstruksjonene. Hvis du vil installere Norton på andre enheter, så åpner du denne e-posten på disse enhetene og installerer produktet.

Vi sender e-posten fra:

• management@norton.com

Andre e-poster fra Norton

• noreply@identityprotection.norton.com

• norton@securenorton.com

• reply.be@secure.norton.com

• nortonsupport2@nortonlifelock.com brukes til å sende deg et forespørselsnummer.

• noreply_subscriptions@subscriptions.norton.com brukes til å sende e-postmeldinger som ber deg om å oppdatere betalingsinformasjonen, fra Norton.

• no-reply@ifeelgoods.com brukes til å sende gavekortkuponger fra Amazon

• notification@nortonlifelock.com

• nortonlifelock@zuberance.com brukes til å sende e-postmeldinger om programmet NortonLifeLock All-Stars og viser til serveren https://norton.zuberance.com

E-post fra LifeLock

• member.services@lifelock.com (Hvis du har Beskyttelse mot identitetstyveri på kontoen, sendes e-postmeldinger fra LifeLock til denne e-postadressen)

• donotreply@lifelock.com

Undersøkelser

Norton samarbeider med en tredjepartsleverandør, Medallia, som sender ut undersøkelser så vi kan finne ut om vi gjør jobben vår godt nok. Disse e-postene kommer vanligvis som respons på at du nylig har tatt kontakt med oss, men kan sendes i andre sammenhenger også. Disse sendes vanligvis fra følgende avsenderadresser:

• NortonLifelockfeedback@nortonlifelock.com

Her er noen mulige emner i disse e-postene:

• Norton setter pris på meningene dine

• En lett dult fra Norton

• LifeLock setter pris på meningene dine

• En liten dult fra LifeLock

• Norton setter pris på tilbakemeldingen din - spørreundersøkelsen tar bare 3-minutter

• LifeLock setter pris på tilbakemeldingen din - spørreundersøkelsen tar bare 3-minutter

• NortonLifeLock setter pris på tilbakemeldingene

• Det er ikke for sent å gi tilbakemelding

Koblingene i disse e-postmeldingene peker vanligvis til serveren på https://survey3.medallia.com.

Direkte reklame

Her er par andre eksempler på hvor du kan motta direkte e-postmeldinger:

• Ikke fornyet eller installert

• Norton-konto-epost mottok en hard eller myk bounce

• Betalingsfeil eller påminnelser relatert til automatisk fornying

• Generelle markedsføringskampanjer

Sende inn en mistenkelig e-post til Norton

Du kan rapportere en spam- eller svindel-e-post til Norton. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Rapportere spam- eller svindel-e-post til Norton.