Opplæringsvideoer for Norton Power Eraser for Windows XP/Vista

Norton Power Eraser er et kostnadsfritt verktøy du kan laste ned og kjøre for å fjerne trusler fra datamaskinen. Du kan kjøre dette verktøyet for å søke etter trusler enten du har et Norton-produkt eller andre sikkerhetsprodukter. Hvis du ikke kan starte datamaskinen i normalmodus, kan du kjøre dette verktøyet i sikkermodus. Det er enkelt å laste ned Norton Power Eraser. Verktøyet søker raskt gjennom datamaskinen på leting etter de mest aggressive datavirusene. Du trenger ikke å installere dette verktøyet.

Hvis du bruker Windows 10, Windows 8 eller Windows 7, ser du Opplæringsvideoer for Norton Power Eraser for Windows 10/8/7.

Verktøyet Norton Power Eraser er kun kompatibelt med datamaskiner som kjører operativsystemer fra Microsoft Windows. Det fungerer ikke på datamaskiner som kjører Mac OS, WinPE, Android og iOS.

Norton Power Eraser bruker aggressive metoder for å identifisere trusler, og det kan hende at det også merker enkelte legitime programmer til fjerning. Du bør se nøye gjennom søkeresultatene før du velger å fjerne noe.

Laste ned Norton Power Eraser og kjøre et søk

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Trykk på Ctrl + J -tasten for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen NPE.exe.

Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

3. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

Norton Power Eraser søker etter den nye versjonen, og spør deg om du vil laste den ned hvis den er tilgjengelig.

4. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

5. Norton Power Eraser kjører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner avmerkingen for Inkluder rootkit-søk (krever omstart av datamaskinen).

6. Vent til søket er fullført.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v69675421
Operativsystem: Windows
Sist endret: 26/02/2021