Veiledninger for Norton Power Eraser

Visste du dette?

Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstra kostnader.

» Lær mer

Norton Power Eraser er et gratisverktøy som lastes ned og kjøres for å fjerne trusler fra datamaskinen. Du kan kjøre dette verktøyet for å søke etter trusler enten du har et Norton-produkt eller andre sikkerhetsprodukter. Hvis du ikke får til å starte datamaskinen i normalmodus, kan du kjøre dette verktøyet i sikkermodus. Det er enkelt å laste ned Norton Power Eraser. Verktøyet søker raskt gjennom datamaskinen på leting etter de mest aggressive datavirusene. Du trenger ikke å installere dette verktøyet.

Norton Power Eraser er kun kompatibelt med datamaskiner som kjører operativsystemer fra Microsoft Windows. Det fungerer ikke på datamaskiner som kjører Mac OS, WinPE, Android og iOS.

Norton Power Eraser bruker aggressive metoder for å oppdage trusler, og det kan hende at det velger ut legitime programmer. Du bør se nøye gjennom søkeresultatene før du velger å fjerne noe.

Laste ned Norton Power Eraser og kjøre et søk

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg Skrivebord som plassering, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

Norton Power Eraser ser etter og laster ned den nye versjonen hvis tilgjengelig.

6. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

7. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner avmerkingen for Inkluder søk etter rootkits (krever at du starter datamaskinen på nytt).

8. Vent til søket er fullført.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v69675421
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/06/2020