Løse tilkoblingsproblemet hvis du ikke kan koble til Internett selv om du har deaktivert Norton

Tilbakestill Norton brannmurregler for å rette tilkoblingsproblemet.

Tilbakestill brannmurreglene

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Brannmur i vinduet Innstillinger.

4. I fanen Generelle innstillinger, ved siden av Tilbakestill brannmur, klikk på Tilbakestill.

5. Klikk på Ja i bekreftelsesvinduet.

6. Klikk først på Bruk, og deretter på Lukk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v63066093
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/06/2019