Hva er Norton Virus Protection Promise?

Visste du dette?

Mange abonnementer gjør det mulig for deg å forlenge Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstra kostnad.

» Lær mer

Virus Protection Promise inkluderer en virusfjerningstjeneste som leveres av en Norton-ekspert, og kan være inkludert i følgende kvalifiserte abonnementer: Norton 360-abonnementer (inkludert LifeLock), Norton Security (Standard, Deluxe, Premium), Norton Core Security Plus, Norton Small Business, Norton Internet Security, Norton AntiVirus, Norton 360 og Norton 360 Multi-Device. Hvis vi, mot formodning, ikke klarer å fjerne viruset fra enheten PC-en, Mac-en, Android- og/eller iOS-enheten, kan du ha krav på refusjon av abonnementet.

Hvis du vil vite mer, kan du se Vilkår og betingelser.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken versjon du har, gå inn på Norton oppdateringssenter.

Slik finner du ut om du kvalifiserer for Norton Virus Protection Promise

Hvis Norton Virus Protection Promise er tilgjengelig, vil dette vises under det berettigede abonnementet på Tjenester-siden når du logger på Norton-kontoen.

1. Logg på Norton-kontoen.

2. Gå til siden Mine abonnementer, velg abonnementet og sjekk om Virus Protection Promise er tilgjengelig.

Du finner Virus Protection Promise under ANDRE FORDELER.

Slik bruker du Norton Virus Protection Promise hvis du tror at du er infisert

Hvis du tror at datamaskinen er infisert, så anbefaler vi at du kjører et fullstendig systemsøk ved hjelp av Norton-produktet. Hvis du ikke løser problemet ved å kjøre et fullstendig systemsøk, kan du bruke Norton Power Eraser for å raskt kunne oppdage og fjerne de fleste trusler.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v62458994
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/06/2020