Hva er Norton Virus Protection Promise?

Norton Virus Protection Promise er en virusfjerningstjeneste som leveres av Norton-eksperter. Hvis en Norton-ekspert ikke kan fjerne viruset fra Windows-, MacOS-, Android- eller iOS-enheten, har du rett til refusjon selv om ingen andre refusjonsrettigheter gjelder.

Virus Protection Promise er en funksjon som kun tilbys med abonnementer som fornyes automatisk og gjelder kun for enhetssikkerhetsabonnementer med antivirusfunksjoner.

Hvis du vil vite mer, kan du se Vilkår og betingelser.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken versjon du har, går du til Norton oppdateringssenter.

Slik finner du ut om du kvalifiserer for Norton Virus Protection Promise

Hvis Norton Virus Protection Promise er tilgjengelig, vises dette alternativet under det kvalifiserte abonnementet på fanen Tjenester når du logger på kontoen.

1. Logg på kontoen.

2. I fanen Mine abonnementer velger du abonnementet og sjekker om Virus Protection Promise er tilgjengelig.

Under Om abonnementet vises Virus Protection Promise.

Slik bruker du Norton Virus Protection Promise hvis du tror at du er infisert

Hvis du tror at datamaskinen er infisert, så anbefaler vi at du kjører et fullstendig søk ved hjelp av Norton-produktet. Hvis du ikke løser problemet ved å kjøre et fullstendig søk, kan du bruke Norton Power Eraser for å raskt kunne oppdage og fjerne de fleste trusler.

Kjør et fullstendig søk

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. I hovedvinduet til Norton-produktet dobbeltklikker du på Sikkerhet, og klikk deretter på Søk.

3. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, velger du Fullstendig søk og klikker på .

4. Klikk på Fullfør når søket er ferdig.

Hvis du tror at datamaskinen fremdeles er infisert eller at infeksjonen ikke er fjernet, går du til neste avsnitt.

Laste ned Norton Power Eraser og kjøre et søk

Norton Power Eraser er kompatibel med Windows 7 SP1 og nyere operativsystemer.

1. Avhengig av Windows-versjonen laster du ned ett av følgende:
    • I 64-biters Windows-versjoner: Norton Power Eraser.
    • I 32-biters Windows-versjoner: Norton Power Eraser.

2. Trykk på Ctrl + J-tasten for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen NPE.exe.

Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

3. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

Hvis du allerede har godtatt lisensavtalen, ser du ikke dette spørsmålet igjen.

Norton Power Eraser søker etter den nye versjonen og laster den automatisk ned hvis den er tilgjengelig.

4. I vinduet Norton Power Eraser velger du Fullstendig systemsøk og klikker på Kjør nå.

5. Hvis du vil inkludere Rootkit-søket, klikker du på Innstillinger og går til Søk- og loggeinnstillinger. Der setter du alternativet til Inkluder Rootkit-søk (krever omstart av datamaskinen) og klikker på Bruk.

6. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Vent til søket er fullført. Følg instruksjonene på skjermen.

Kontakt en Norton-ekspert

Hvis datamaskinen fremdeles er infisert, kontakter du Kundeservice og -støtte.

Video

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v62458994
Operativsystem: Windows
Sist endret: 30/11/2023