Søke og løs trusler ved bruk av Norton Bootable Recovery Tool

Etter at du har opprettet Norton Bootable Recovery Tool på en DVD eller en USB-enhet, kan du bruke mediet til å kjøre Norton Bootable Recovery Tool.

Norton Bootable Recovery Tool finner og viser alle kjente sikkerhetstrusler. Du kan velge hva du vil gjøre med elementer som er merket som potensielle risikoer.

Skann og løs trusler

1. Sett inn DVDen eller -USB-stasjonen du opprettet med Norton Bootable Recovery Tool.

2. Slå på datamaskinen eller start den på nytt, og gå til BIOS-modus ved å trykke umiddelbart på knappen som vises på skjermen når datamaskinen starter igjen.

3. Velg DVD-en eller USB-stasjonen du opprettet Norton Bootable Recovery Tool på, og trykk deretter på Enter. Hvis du bruker en maskin med UEFI aktivert, velger du gjenopprettingsmediet under alternativet Legacy Boot i stedet for UEFI Boot. Gjenopprettingsmediet kan være en DVD eller USB-stasjon som inneholder Norton Bootable Recovery Tool.

4. Gå til siden Velkommen til NBRT, og merk av for alternativet Starte. Hvis oppstart mislykkes, velger du alternativet Start (vanlig video).

5. Velg foretrukket språk fra rullegardinlisten Velg språk, og klikk deretter på OK.

6. Les gjennom lisens- og tjenesteavtalen og klikk på Godta for å starte verktøyet.

7. I Søk på datamaskinen -delen klikker du på Start søk. Når søket er fullført, vises følgende i Søk fullført -vinduet:

• Totalt antall filer som ble gjennomsøkt

• Totalt antall trusler som ble oppdaget

8. I Søk fullført -vinduet ser du over søkeresultatene og gjør ett av følgende:

• For å fjerne alle truslene som ble funnet på datamaskinen din, velger du Handlings kolonnen.

• Du velger den aktuelle trusselen som du vil fjerne under Handlings kolonnen slik at hver av truslene blir møtt med riktig tiltak.

Se over søkeresultatene nøye før du fjerner truslene ettersom du ikke kan gjenopprette filene som vel er fjernet fra datamaskinen din.

9. Klikk på Reparer.

10. I dialogboksen for bekreftelse som vises, gjør du ett av følgende:

• Klikk på OK for å fjerne truslene.

• Klikk på Avbryt for å avbryte reparasjonen.

11. Løsningsvinduet viser statuen på hver trussel under Handling-kolonnen.

12. Klikk på Fortsett.

13. I Start datamaskinen på nytt -vinduet klikker du på Start på nytt for å starte datamaskinen på nytt. Hvis du vil kjøre søket igjen, klikker du på Søk igjen.

Video: Laste ned og eliminere trusler ved hjelp av Norton Bootable Recovery Tool

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v15968775