Aktivere Norton 360-appen på mobilenheten

Når du har et gyldig Norton-abonnement, kan du være trygg på at sikkerheten alltid er oppdatert. Du må aktivere eller fornye abonnementet før prøve- eller abonnementsperioden utløper for å kunne fortsette å bruke alle Norton-funksjonene og holde enheten beskyttet.

Enheten må være tilkoblet Internett for å fullføre aktiveringen eller fornyingsprosessen.

Jeg har kjøpt Norton fra Norton.com eller i detaljhandelen

1. I nettleseren går du til:https://my.norton.com/home/setup.

2. Trykk på Angi en produktnøkkel.

3. Skriv inn e-postadressen og passordet for kontoen, og klikk deretter på Logg på. Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett en ny konto. Skriv inn detaljene dine, og klikk deretter på Opprett konto.

4. Trykk på Angi en ny produktnøkkel.

5. Skriv inn produktnøkkelen på 25 tegn, som du fikk da du kjøpte produktet, og klikk deretter på Bekreft-ikonet .
  6. Hvis du ser noen påminnelser, følg instruksjonene på skjermen, ellers gå til trinn 7.

7. Start Norton 360-appen på mobilenheten.

8. Trykk på Logg på. Pass på at du oppgir den samme brukerinformasjonen som du har oppgitt på trinn 3.

Jeg har et eksisterende aktivt Norton-abonnement

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk på Logg på. Angi brukerinformasjonen for Norton-kontoen.

3. Trykk på Logg på.

4. Hvis du har en Android-enhet, vises listen over aktive abonnementer. Velg abonnementet du vil bruke, og trykk deretter på Neste.

Jeg har en produktnøkkel eller partnerkode, og jeg vil løse inn abonnementet mitt

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk på Løs inn et abonnement.

3. Avhengig av kjøpet trykker du på ett av følgende alternativer for å løse inn abonnementet:

• Angi en produktnøkkel : Skriv inn produktnøkkel på 25 tegn, som du fikk da du kjøpte produktet, og klikk deretter på Bekreft. Alternativt kan du også bruke kameraikonet ved siden av tekstfeltet for å søke etter og bekrefte produktnøkkelen.

• Angi en partnerkode : Angi partnerkoden du har mottatt fra tjenesteleverandøren, og klikk deretter på Neste.

Jeg har et eksisterende aktivt Norton-abonnement jeg har kjøpt fra Google Play Store eller Apple App Store

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Gjør følgende:

• Hvis du har en Android-enhet: Nederst på startskjermen i appen, ved siden av Du har et eksisterende kjøp fra Google, trykker du på Bruk for å aktivere Norton 360-appen.

• Hvis du har en iOS-enhet: Trykk på Gjenopprett kjøp og følg instruksjonene på skjermen.

Hvor finner jeg produktnøkkelen eller aktiveringskoden for Norton 360-appen?

Hvor du finner produktnøkkelen, er avhengig av hvordan du kjøpte Nortons enhetssikkerhetsprodukt.

Norton-konto

1. Logg på kontoen.

2. På siden Mitt abonnement kopierer du produktnøkkelen under det aktive abonnementet.

Norton Online Store

Hvis du lastet ned produktet fra Norton Online Store, så finner du produktnøkkelen, eller instruksjoner for å hente den, i bekreftelsesmeldingen du mottok via e-post.

Hvis du har kjøpt produktet fra Hong Kong Online Store, leser du Finne en Norton-produktnøkkel du har kjøpt fra Hong Kong Online Store .

Forhandlerkort

Hvis du har kjøpt en eskeversjon av produktet på Internett eller hos en lokal forhandler, finner du produktnøkkelen inne i esken eller på et kort i esken.

Tredjepartsnettsted

Se etter produktnøkkelen i ordrebekreftelsen du mottok via e-post. Hvis du ikke finner bekreftelsesmeldingen i innboksen din, sjekker du spammappen.

Tjenesteleverandør

Du har kanskje mottatt en PIN-kode fra tjenesteleverandøren for å aktivere produktet. Hvis ikke kan du logge på portalen til tjenesteleverandøren for å laste ned og installere enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.