Utvid Norton UWP-beskyttelsen til en ekstra enhet

Hvis abonnementet på Norton Universal Windows Platform (UWP) gir deg rett til flere installasjoner, kan du utvide Norton-beskyttelsen til andre enheter. Du kan sende invitasjoner om å installere Norton og beskytte andre enheter, avhengig av hvor mange installasjoner som er tilgjengelig.

Du kan ikke utvide beskyttelsen til andre enheter hvis du bruker en prøveversjon, eller hvis du har installert Norton Security On-the-Go1. Abonnement på Norton Security On-the-Go er beregnet på en enkelt Windows-enhet.

1Norton Security On-the-Go er for øyeblikket bare tilgjengelig i USA. Appen blir tilgjengelig i andre områder på et senere tidspunkt.

Du kan sende nedlastingskoblingen via e-post eller SMS, eller kopiere nedlastingskoblingen for å dele den på et senere tidspunkt.

Sende en e-postinvitasjon for å installere Norton Security Protection

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. Klikk på Beskytt en annen enhet i Min Norton -vinduet.

3. Angi e-postadressen du har tilgang til på den andre enheten.

Angi en gyldig e-postadresse.

4. Klikk på alternativet .

Norton sender en nedlastingslenke til e-postadressen du oppga.

Nedlastingskoblingen er kun gyldig i 14 dager. Hvis nedlastingskoblingen utløper, må du sende den på nytt.

5. Åpne e-postmeldingen på den nye enheten og følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere Norton-tjenesten.

Send en tekstmelding med nedlastingskoblingen

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. Klikk på Beskytt en annen enhet i Min Norton -vinduet.

3. Gå til skjermen Beskytt en annen enhet og klikk på SMS.

Hvis du vil dele nedlastingskoblingen på andre måter, bruker du alternativet Kopier kobling til å kopiere nedlastingskoblingen og dele den senere.

4. Velg land fra rullegardinlisten.

5. Angi mobilnummeret for å motta tekstmeldingen.

6. Klikk på alternativet .

Norton sender en tekstmelding med en nedlastingskobling til mobilnummeret du har angitt.

For enkelte regioner kan du ikke motta tekstmeldingen med nedlastingskoblingen umiddelbart. Å motta tekstmeldingen underlegges lokale telekomregler i ditt land. Hvert land har sine lokale regler for å sende og motta tekstmeldinger. Sjekk nettsiden til landets telekomregulator på begrensningene.