Kjør et fullstendig søk

Et fullstendig søk sjekker alle oppstartsposter, filer og aktive prosesser som brukeren har tilgang til. Dette gjennomsøker datamaskinen grundig og tar lengre tid.

Kjør et fullstendig søk

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, klikker du på Fullstendig søk.

4. Klikk på Go.

Hvordan bruke Norton Security for å søke etter trusler på datamaskinen

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v13139256