Opplæringsvideoer for Norton Power Eraser for Windows 10/8/7

Norton Power Eraser er et kostnadsfritt verktøy du kan laste ned og kjøre for å fjerne trusler fra datamaskinen. Du kan kjøre dette verktøyet for å søke etter trusler enten du har et Norton-produkt eller andre sikkerhetsprodukter. Hvis du ikke kan starte datamaskinen i normalmodus, kan du kjøre dette verktøyet i sikkermodus. Det er enkelt å laste ned Norton Power Eraser. Verktøyet søker raskt gjennom datamaskinen på leting etter de mest aggressive datavirusene. Du trenger ikke å installere dette verktøyet.

Hvis du bruker Windows XP eller Vista, ser du Opplæringsvideoer for Norton Power Eraser for Windows XP/Vista.

Verktøyet Norton Power Eraser er kun kompatibelt med datamaskiner som kjører operativsystemer fra Microsoft Windows. Det fungerer ikke på datamaskiner som kjører Mac OS X eller WinPE, eller på Android- og iOS-enheter.

Norton Power Eraser bruker aggressive metoder for å identifisere trusler, og det kan hende at det også merker enkelte legitime programmer til fjerning. Du bør se nøye gjennom søkeresultatene før du fjerner filer. Hvis du utilsiktet fjerner et legitimt program, kan du kjøre Norton Power Eraser for å gjennomgå tidligere reparasjonsøkter og angre dem.

Laste ned Norton Power Eraser og kjøre et fullstendig systemsøk

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Trykk på Ctrl + J for å åpne Nedlastinger -vinduet i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen NPE.exe.

Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

3. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

Hvis du allerede har godtatt lisensavtalen, ser du ikke dette spørsmålet igjen.

Norton Power Eraser søker etter den nye versjonen og laster den automatisk ned hvis den er tilgjengelig.

4. I vinduet Norton Power Eraser velger du Fullstendig systemsøk og klikker på Kjør nå.

5. Hvis du vil inkludere Rootkit-søket, klikker du på Innstillinger og går til Søk- og logginnstillinger. Der setter du alternativet til Inkluder Rootkit-søk (krever omstart av datamaskinen).

Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

6. Vent til søket er fullført.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v129164633
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/04/2021