Slette Norton Family-kontoen

Hvis du ikke lenger bruker Norton Family-tjenesten, kan du når som helst slette den fra Norton Family-nettstedet. Før du begynner, bør du være oppmerksom på følgende:

• Hvis du sletter Norton Family-kontoen, frakobles alle enhetene som er tilknyttet kontoen.

• Du mister alle beskyttelsesinnstillinger og eldre aktivitetsrapporter for barnet.

• Du må avinstallere Norton Family-programmet fra alle enhetene manuelt.

Velg et av følgende alternativer avhengig av operativsystemet:

Windows eller Android

1. Logg på -kontoen.

2. Klikk på foreldreprofilikonet.
  3. Klikk på ikonet for flere alternativer   og deretter på Rediger profil.
  4. Klikk på Slette Norton Family-kontoen nederst i vinduet Rediger profil.

5. Skriv inn passordet og klikk på Bekreft.

iOS

1. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp.
  2. Trykk på hamburgerikonet (tre vannrette streker) øverst til venstre på skjermen hamburger menu, og trykk deretter på Om.

3. Trykk på Slett Min Norton Family-konto på Om-skjermen.

4. Logg på med brukerinformasjonen for Norton.

5. Trykk på Bekreft og deretter på Ferdig.