Konfigurere grenser for overvåkning av apper i Norton Family

Overvåkning av apper støttes på Android-telefoner, -nettbrett og Windows-enheter.

Funksjonen Overvåkning av apper er kun tilgjengelig i Windows 8 eller nyere. Denne funksjonen støttes ikke på UWP- eller Microsoft Store-baserte apper og apper som kjører som en tjeneste.

Overvåkning av apper viser deg apper som barna har lastet ned på Android-telefoner, -nettbrett og Windows-enheter. Lar deg blokkere bruk av bestemte apper, inkludert YouTube, Innstillinger og Facebook. Du kan også se hvor mye tid barna dine bruker på hver av appene. Appbrukstid kan imidlertid kun hentes fra enheter som kjører på Android 8 eller nyere.

Du kan ikke oppdatere denne grensen hvis barnets enhet ikke støtter funksjonen Overvåkning av apper.

Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for iOS

1. Logg på kontoen.

2. Velg barnet du vil angi Overvåkning av apper for.

3. I delen App klikker eller trykker du på innstillingsikonet .
  4. Når du vil starte eller stoppe Overvåkning av apper, flytter du Av/på-bryteren til Av eller .

5. Hvis du vil blokkere eller tillate en app, flytter du Av/på-bryteren ved appen til eller Av.

6. Klikk eller trykk på Lagre.

Norton Familys foreldrestyringsapp for Android

1. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp i Foreldremodus.

2. Trykk på barnet du vil administrere.

3. Gå til fanen Regler.

4. Gå til Aktiviteter og trykk på Appovervåkning.

5. Når du skal starte eller stoppe Appovervåkning, trykker du på Av- eller -knappen.

6. Merk av eller fjern avmerkingen for appen du vil blokkere eller tillate, under Apper.

Hvis du bruker Google-kontoen for å logge på Norton Family-kontoen, må du logge av Google-kontoen i nettleseren når du har fullført konfigureringen av Norton Family.