Oppgrader til den nyeste Norton-versjonen for å beskytte Mac-en bedre

Oppgradering lar deg laste ned og installere en helt ny versjon av Norton enhetssikkerhet og sikrer at du har de nyeste sikkerhetsfunksjonene på Mac-en. Du må være på nettet for å oppgradere.

Oppgradering til den nyeste Norton-versjonen er annerledes enn å oppdatere trusseldefinisjoner gjennom LiveUpdate. Du kan bare oppgradere hvis en ny versjon av Norton enhetssikkerhet er tilgjengelig. Du kan imidlertid kjøre LiveUpdate når som helst for å få de nyeste trusseldefinisjonene og mindre programforbedringer.

Oppgrader hvis du mottar et varsel

Hvis du vil motta oppgraderingsvarsler eller -varslinger, må alternativet Automatiske oppgraderinger være aktivert. Som standard er Automatiske oppgraderinger aktivert.

1. Klikk på Oppgrader i oppgraderingsvarselet.

2. Hvis abonnementet ditt er gjeldende:

• Gå til vinduet Kostnads fri beskyttelsesoppgradering og klikk på Oppgrader nå.

• Skriv inn administratorpassordet når du blir bedt om det, og klikk deretter på Installasjonsveiviser.

• Klikk på Start på nytt for å fullføre oppgraderingen.

3. Abonnementet har utløpt:

• For å avinstallere den utgåtte versjonen, klikk på Godta og installer, og deretter klikker du på Fortsett.

• Klikk på Start på nytt for å avinstallere.

• Når datamaskinen starter på nytt, kan du oppgradere til den nyeste Norton-versjonen eller prøveversjonen. Les lisens- og tjenesteavtalen og klikk på Godta og installer.

• Klikk på Start på nytt for å fullføre oppgraderingen.

Oppgrader hvis du ser Oppgradering tilgjengelig på Mac-menylinjen

1. Klikk på Norton-ikonet på menylinjen på Mac-en.

2. Klikk på Oppgradering tilgjengelig.

3. Hvis abonnementet ditt er gjeldende:

• Gå til vinduet Kostnads fri beskyttelsesoppgradering og klikk på Oppgrader nå.

• Skriv inn administratorpassordet når du blir bedt om det, og klikk deretter på Installasjonsveiviser.

• Klikk på Start på nytt for å fullføre oppgraderingen.

4. Abonnementet har utløpt:

• For å avinstallere den utgåtte versjonen, klikk på Godta og installer, og deretter klikker du på Fortsett.

• Klikk på Start på nytt for å avinstallere.

• Når datamaskinen starter på nytt, kan du oppgradere til den nyeste Norton-versjonen eller prøveversjonen. Les lisens- og tjenesteavtalen og klikk på Godta og installer.

• Klikk på Start på nytt for å fullføre oppgraderingen.

Oppgrader hvis du ser Oppgradering tilgjengelig i hovedvinduet Hjelp i Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Hjelp i Norton-produktets hovedvindu.

3. I rullegardinmenyen for Hjelp klikker du på Oppgradering tilgjengelig.

4. Hvis abonnementet ditt er gjeldende:

• Gå til vinduet Kostnads fri beskyttelsesoppgradering og klikk på Oppgrader nå.

• Skriv inn administratorpassordet når du blir bedt om det, og klikk deretter på Installasjonsveiviser.

• Klikk på Start på nytt for å fullføre oppgraderingen.

5. Abonnementet har utløpt:

• For å avinstallere den utgåtte versjonen, klikk på Godta og installer, og deretter klikker du på Fortsett.

• Klikk på Start på nytt for å fullføre avinstallasjonen.

• Når datamaskinen starter på nytt, kan du oppgradere til den nyeste Norton-versjonen eller prøveversjonen. Les lisens- og tjenesteavtalen og klikk på Godta og installer.

• Klikk på Start på nytt for å fullføre oppgraderingen.

Aktiver eller deaktiver Automatiske oppgraderinger

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Avansert eller Innstilinger i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Produktinnstillinger i venstre rute.

4. I raden Automatiske oppgraderinger flytter du bryteren til Av eller På.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v122838904
Operativsystem: Mac
Sist endret: 13/11/2021