Blokkere en datamaskin som er blokkert av AutoBlock, permanent:

Du kan gjøre blokkeringen av en datamaskin som Norton AutoBlock blokkerer midlertidig, permanent hvis du tror at denne datamaskinen alltid er en trussel, og du ikke trenger tilgang til den. Datamaskiner som blokkeres permanent, fjernes fra AutoBlock-listen og legges til på listen over begrensede enheter.

Blokkere en datamaskin som er blokkert av AutoBlock, permanent:

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Brannmur eller Nettverk i vinduet Innstillinger.

4. Klikk på fanen Inntrengings- og nettleserbeskyttelse.

5. Klikk på Konfigurer under Inntrengingsforhindring, i raden AutoBlock mot inntrenging.

6. Under Datamaskiner som er blokkert av AutoBlock, i vinduet AutoBlock mot inntrengning, klikker du på datamaskinen du vil blokkere permanent.

7. Velg Begrens i rullegardinlisten i kolonnen Handling.

8. Klikk på OK i vinduet AutoBlock mot inntrenging.

9. I vinduet Innstillinger klikker du på Lukk.