Still inn Norton-brannmuren til å varsle deg når den blokkerer et angrep

Du kan velge om du vil motta varslinger når Inntrengingsforhindring blokkerer et antatte angrep.

Hvis du valgte å ikke motta varslinger, kan du fremdeles vise angrep som Norton har blokkert, i sikkerhetsloggen.

Slå varsler om inntrengingsforhindring av og på

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Innstillinger klikker du på Brannmur eller Nettverk.

4. Klikk på fanen Inntrengings- og nettleserbeskyttelse.

5. Under Inntrengingsforhindring, på raden Varsler, skyver du Av/på -bryteren til Av eller .

6. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk og deretter på Lukk.

Slå enkeltvarsler av og på fra Inntrengingsforhindring

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Innstillinger klikker du på Brannmur eller Nettverk.

4. Klikk på fanen Inntrengings- og nettleserbeskyttelse.

5. Under Inntrengingsforhindring går du til raden Inntrengingssignaturer og klikker på Konfigurer.

6. I vinduet Inntrengingssignaturer kan du aktivere eller deaktivere alternativet Varsle meg for den aktuelle signaturen.

7. Klikk på OK.

8. I vinduet Inntrengingssignaturer klikker du på Bruk og deretter på OK.

9. I vinduet Innstillinger klikker du på Lukk.