Søke på Internett med foreldrestyringsappen i Norton Family

Barnet ditt kan bruke foreldrestyring i Norton Family for å surfe trygt på Internett. I barnemodus fungerer Norton Familys foreldrestyringsapp som en nettleser. Den overvåker Internett og søk basert på grensene du har angitt.

Du må angi begrensninger på barnets Android-enhet for å få best mulig beskyttelse fra Norton Family. Disse begrensningene forhindrer at barna bruker visse programmer eller funksjoner på enheten.

Tips for Norton Familys foreldrestyringsnettleser

• Søk på nett

Bruk adresselinjen eller søkeboksen for å skrive inn søket. Mens du skriver, får du også forslag om URL-ene du kan benytte deg av.

• Åpne en ny fane

Trykk på MultiTab-knappen på høyre side av adresselinjen, og trykk deretter på + -ikonet.

• Oppdater en side

Trykk på menyikonet angitt av tre prikker i øvre, høyre hjørne av skjermen, og trykk deretter på oppdateringsknappen.

• Legg til et bokmerke

Trykk på menyikonet angitt av tre prikker i øvre, høyre hjørne av skjermen, og trykk deretter på bokmerket.

• Rediger eller fjern et bokmerke

Trykk på menyikonet angitt av tre prikker i øvre, høyre hjørne av skjermen, trykk på Bokmerker, og trykk deretter på bokmerket du vil redigere eller fjerne. Velg alternativet fra popup-meldingen.

• Aktiver eller deaktiver andre nettleseralternativer

Trykk på menyikonet angitt av tre prikker i øvre, høyre hjørne av skjermen, og trykk deretter på Innstillinger. Bruk glidebryteren for å aktivere eller deaktivere Informasjonskapsler og andre nettleseralternativer.

• Slett nettleserhistorikk

Trykk på menyikonet angitt av tre prikker i øvre, høyre hjørne av skjermen, trykk på Innstillinger, og trykk deretter på Slett historikk.