Retningslinjer for støtte for Norton-produkter fra tjenesteleverandører

Noen tjenesteleverandører tilbyr Norton-produkter til kundene sine som en ekstraservice. Disse produktene kalles vanligvis partneradministrerte abonnementer (Partner Managed Subscriptions) eller PMSS-produkter.

Hvis du ikke har kjøpt Norton-produktet på nettstedet til Norton, vil det hjelpe å vite hvem tjenesteleverandøren er, slik at du kan finne det riktige støttepersonalet for spørsmål om faktura og tekniske spørsmål.

Ettersom Norton-produktene ble levert i en pakkeløsning fra leverandøren, er det vanligvis leverandøren som har tilgang til abonnementsinformasjonen og annen informasjon som kan hjelpe deg videre. Tjenesteleverandørene våre er opplært i å gi støtte for Norton-produktene og kan også hjelpe deg. Ta kontakt med tjenesteleverandøren hvis du har spørsmål om støtte.

Slik kjenner du igjen produkt som du har mottatt fra tjenesteleverandører

Hvis du vil vite om Norton-produktet kvalifiserer som et produkt i Nortons nettjenester, velger du ett av de følgende avsnittene:

Fra produktvinduet

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. Oppe i høyre hjørne klikker du på Hjelp.

3. Klikk på Om i Hjelpesenter-vinduet.

Dette vil åpne opp et panel med produktspesifikk informasjon og vil også gi deg en del som fremhever navnet på leverandøren.

I 22.x versjonen vises ikke alltid navnet til leverandøren i Om-panelet og det avhenger av konfigurasjonen på en spesifikk layout.

Hvis produktet ditt har Online i navnet, så henviser det til et oppsett for en Norton-partner som er spesielt designet for tjenesteleverandøren.

Nettbaserte navngivningskonvensjoner gjelder ikke for Mac-produkter.

Tjenesteleverandørens logo

Norton-produkter som er levert av tjenesteleverandører er ofte co-branded, noe som betyr at produktvinduet til Norton vil vise logoen til tjenesteleverandøren.

PIN-kode for produktet

Du kan ha mottatt en PIN-kode fra tjenesteleverandøren i en velkomst-e-post. Denne PIN-koden har en lengde på 13 tegn og med den kan du aktivere Norton-produktet.

I noen tilfeller blir PIN-koden din satt inn i nedlastingskoblingen fra tjenesteleverandøren. Hvis nedlastingskoblingen du har mottatt fra tjenesteleverandøren, inneholder en PIN-kode med 13 tall, så er dette et partneradministrert Norton-produkt. Derfor er det i de fleste tilfeller tjenesteleverandøren din og ikke Norton som er ansvarlig for å gi deg støtte.

Slik får du støtte

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. Oppe i høyre hjørne klikker du på Hjelp > Få Støtte.

Dette starter AutoFix og gir deg muligheten til å se etter en løsning på støttenettstedet for Nortons nettjenester.

Hvis du ikke klarer å finne en løsning på nettsiden for støtte, klikker du på Kontakt oss oppe i høyre hjørne på nettsiden. Dette vil dirigere deg videre til den ansvarlige partnerens nettside og de vil hjelpe deg videre.

I noen tilfeller er ikke produktet konfigurert for å rute deg til tjenesteleverandørens hjelpesider. Det vil i stedet rute deg til et generelt tjenesteleverandørvindu der du blir påmint om å ta kontakt med tjenesteleverandøren din for å få støtte.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v115410313
Operativsystem: Mac;Windows