Kjøre et søk etter uønskede programmer i Norton Power Eraser

Norton Power Eraser tilbyr en funksjon for søk etter uønskede programmer på datamaskinen, for å lete etter potensiell uønsket programvare (PUP-er) og potensielle uønskede applikasjoner (PUA-er).

Last ned og kjør Norton Power Eraser - Søk etter uønskede programmer

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• For Internet Explorer: Klikk på Kjør.

• I Firefox eller Safari: Klikk på alternativet Last ned i øverste høyre hjørne av nettleseren for å vise de nedlastede filene. Klikk så på filen du lastet ned.

• I Chrome: Klikk på filen du lastet ned i det nederste venstre hjørnet.

3. Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. I Norton Power Eraser -vinduet, klikker du på ikonet for Søk etter uønskede programmer.

6. Når Norton Power Eraser har fullført søket, vises søkeresultatene i vinduet Søk etter uønskede programmer fullført.

Om ingen uønskede applikasjoner finnes på datamaskinen, vises meldingen « Ingen trusler ble oppdaget ». Klikk på Tilbake.

7. Hvis uønskede applikasjoner oppdages, kan du i vinduet Søk etter uønskede programmer fullført klikke på Avinstaller ved siden av et uønsket program eller en verktøylinje.

8. Følg instruksjonene på skjermen.

9. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er ferdig.

Flere ting du kan gjøre med Norton Power Eraser:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113338950
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/06/2020