Kjøre et søk etter uønskede apper i Norton Power Eraser

Norton Power Eraser tilbyr alternativet Søk etter uønskede apper. Du kan bruke det for søke etter potensielt uønskede programmer (PUP) og potensielt uønskede apper (PUA).

Laste ned og kjøre Norton Power Eraser - søke etter uønskede programmer (Windows 10/8/7)

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Trykk på Ctrl + J -tasten for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen NPE.exe.

3. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

Hvis du allerede har godtatt lisensavtalen, ser du ikke dette spørsmålet igjen.

Norton Power Eraser søker etter den nye versjonen og laster den automatisk ned hvis den er tilgjengelig.

4. I vinduet Norton Power Eraser velger du Søk etter uønskede programmer og klikker på Kjør nå.

5. Når Norton Power Eraser har fullført søket, vises søkeresultatene i vinduet Søk etter uønskede apper fullført.

Hvis søket ikke finner noen uønskede programmer på datamaskinen, ser du meldingen Finner ingen trusler. Klikk på Ferdig.

6. Hvis søket finner uønskede programmer, går du til vinduet Søk etter uønskede programmer fullført og klikker på Avinstaller ved siden av et uønsket program eller på verktøylinjen.

7. Følg instruksjonene på skjermen.

8. Start datamaskinen på nytt når avinstallasjonen er ferdig.

Flere ting du kan gjøre med Norton Power Eraser:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113338950
Operativsystem: Windows
Sist endret: 26/02/2021