Laste ned og kjøre Norton Power Eraser - et kostnadsfritt verktøy for fjerning av virus og skadeprogrammer i Windows

Verktøyet Norton Power Eraser er kun kompatibelt med datamaskiner som kjører operativsystemer fra Microsoft Windows. Det fungerer ikke på datamaskiner som kjører WinPE, Mac OS X, eller på Andoid- og iOS-enheter.

Norton Power Eraser er et kostnadsfritt virusfjerningsverktøy som du kan laste ned og kjøre for å fjerne skadeprogrammer og trusler fra datamaskinen. Du trenger ikke å installere dette verktøyet.

Laste ned Norton Power Eraser og kjøre et søk

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg Skrivebord som plassering, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

Norton Power Eraser ser etter og laster ned den nye versjonen hvis tilgjengelig.

6. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

7. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner avmerkingen for Inkluder søk etter rootkits (krever at du starter datamaskinen på nytt).

8. Vent til søket er fullført.

Noen programmer kan installere uønskede verktøylinjer og kan føre til at nettleseren omadresseres. Norton Power Eraser tilbyr en funksjon for søk etter uønskede programmer så du kan søke etter potensielle uønsket programvare (PUP) og potensielle uønskede apper (PUA) på datamaskinen din. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Kjøre et søk etter uønskede apper i Norton Power Eraser.