Søk gjennom datamaskinen med Norton Bootable Recovery Tool

• Norton Bootable Recovery Tool starter opp datamaskinen fra DVD-en eller USB-enheten og søker gjennom datamaskinen. Du må laste ned og opprette Norton Bootable Recovery Tool på en DVD eller på en USB-enhet.

Hvis du vil opprette og kjøre Norton Bootable Recovery Tool, trenger du:

• En tom DVD eller USB-enhet

• Tilgang til en annen datamaskin med Internett-tilgang, hvor du kan laste ned og brenne Norton Bootable Recovery Tool-bildefilen til en DVD eller USB

Gå til nedlastingssiden for Norton Bootable Recovery Tool, og velg deretter språk for å se mer informasjon om hvordan du bruker Norton Bootable Recovery Tool.

Oppdaget søket noen trusselelementer?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100815103916EN
Operativsystem: Windows
Sist endret: 27/01/2020