Løse problemer med å kjøre Norton Power Eraser-søket

Hvis du ikke får til å kjøre Norton Power Eraser, starter du datamaskinen i sikkermodus med nettverkstilkobling og kjører verktøyet.

TRINN 1

Starte datamaskinen i sikkermodus med nettverkstilkobling

1. Avslutt alle programmer.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

msconfig

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. I Systemkonfigurasjon -vinduet til start-fanen, merk Sikker oppstart og velg Nettverk.

På Windows XP: I Systemkonfigurasjon -vinduet, på BOOT.INI -fanen, avmerk /SAFEBOOT.

5. Klikk på OK.

6. Når du blir spurt om å starte maskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Datamaskinen starter nå på nytt i sikkermodus med nettverkstilkobling.

TRINN 2

Laste ned Norton Power Eraser og kjøre et søk (Windows 10/8/7)

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Trykk på Ctrl + J -tasten for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen NPE.exe.

Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

3. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

Hvis du allerede har godtatt lisensavtalen, ser du ikke dette spørsmålet igjen.

Norton Power Eraser søker etter den nye versjonen og laster den automatisk ned hvis den er tilgjengelig.

4. I vinduet Norton Power Eraser velger du Fullstendig systemsøk og klikker på Kjør nå.

5. Hvis du vil inkludere Rootkit-søket, klikker du på Innstillinger og går til Søk- og loggeinnstillinger. Der setter du alternativet til Inkluder Rootkit-søk (krever omstart av datamaskinen) og klikker på Bruk.

6. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Vent til søket er fullført. Følg instruksjonene på skjermen.

TRINN 3

Start datamaskinen på nytt i normalmodus

1. Avslutt alle programmer.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

msconfig

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. I vinduet Systemkonfigurasjon, under Oppstart -fanen, fjerner du merket for Sikker oppstart.

I Windows XP: I vinduet Systemkonfigurasjonsverktøy, under BOOT.INI -fanen, fjerner du merket /SAFEBOOT.

5. Klikk på OK.

6. Når du blir spurt om å starte maskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Datamaskinen starter på nytt i normal modus. Dette kan ta flere minutter.

Oppdaget søket trusselelementer?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100815103915EN
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/03/2021