Aktiver Delt tunnel i Norton-produktet for å administrere VPN-trafikken

Funksjonen Delt tunnel i Norton-appen lar deg utelate noen apper fra VPN-kanalen mens andre apper får tilgang til Internett direkte.

Funksjonen Delt tunnel er kun tilgjengelig i Norton 360-appen og Norton Secure VPN-appen for Windows og Android.

Avhengig av hvilken enhet du har, gjør du ett av følgende for å få tilgang til Delt tunnel.

Jeg har Norton 360-appen i Windows

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton går du til rullegardinmenyen ved siden av Secure VPN og klikker på Innstillinger.

2. I vinduet Innstillinger klikker du på ikonet ved siden avDelt tunnel.

3. Flytt på glidebryteren i Delt tunnel-vinduet for å aktivere funksjonen.

I delen Utelatt app klikker du på Legg til og velger appen du vil utelate fra Secure VPN-trafikken.

4. Klikk på OK i varselmeldingen.

Appene du nettopp valgte, utelates fra Secure VPN-trafikken neste gang du slår på VPN.

Varselmeldingen vises bare når Secure VPN er slått på i Norton 360.

Jeg har Norton Secure VPN-appen i Windows

1. Start Norton Secure VPN-appen i Windows.

2. Klikk på ikonet Innstillinger øverst i appen og klikk på Delt tunnel.

3. På siden Delt tunnel flytter du på glidebryteren for å aktivere Utelat apper fra Secure VPN-trafikken.

4. Klikk på Legg til et program.

I vinduet Legg til et annet program velger du programmet du vil utelate fra Secure VPN-trafikken og klikker på Åpne.

5. Klikk på Slå på VPN.

Jeg har Norton Secure VPN på Android

1. Åpne Secure VPN.

2. Trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen og trykk på Innstillinger.
  3. På skjermen Innstillinger flytter du glidebryteren for å aktivere Delt tunnel.

4. Hvis du vil utelate en app, trykker du påUtelat apper under Delt tunnel.

5. På skjermen Utelate apper klikker du på for å velge appene du vil utelate fra Secure VPN-trafikk.

Slå VPN-et av og på igjen for å bruke endringene som er gjort for Delt tunnel.

Jeg har Norton 360-appen i Android

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk på VPN.

3. På skjermen Personvern øverst til høyre på skjermen, trykker du på innstillinger-ikonet .

4. Flytt glidebryteren ved siden av Delt tunnel til På for å slå den på.

5. Hvis du vil utelate en app, går du til Delt tunnel og trykker på Utelate apper.

6. På skjermen Utelate apper klikker du på for å velge appene du vil utelate fra Secure VPN-trafikk.

7. Slå VPN-et av og på igjen for å bruke endringene som er gjort for Delt tunnel.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137513095
Operativsystem: Android;Windows