Omdirigere apper ved å bruke Delt tunnel i Norton Secure VPN

Med funksjonen Delt tunnel i Norton Secure VPN kan du styre noe av apptrafikken din gjennom VPN-kanalen, mens andre apper får tilgang til Internett direkte.

Funksjonen Delt tunnel er for øyeblikket kun tilgjengelig med Norton 360, Norton Secure VPN for Windows og Android.

Avhengig av hvilken enhet du har, gjør du ett av følgende for å få tilgang til Delt tunnel.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137513095
Operativsystem:
Sist endret: 02/06/2021