Hold deg beskyttet mot kompromitterte nettverk med Auto-Protect

Med funksjonen Auto-Protect i Norton Secure VPN kobles du automatisk til VPN, så du er beskyttet på usikre og kompromitterte nettverk.

Følg trinnene for å aktivere Auto-Protect i Norton Secure VPN.

Jeg har en Android- eller iOS-enhet

1. Åpne Norton Secure VPN.

2. Trykk på ikonet Wi-Fi-innstillinger nederst på skjermen.

3. Skyv på bryteren Auto-Protect for å slå på VPN-et når du kobler til et usikkert eller kompromittert nettverk

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137459645
Operativsystem: