Aktivere Secure VPN med Norton UWP-appen i Windows

Når du bruker en usikker trådløs tilkobling, kan Internett-leverandøren (ISP) og nettsteder se sensitive detaljer som for eksempel plassering, nettprat og e-postmeldinger. Du er sårbar mot hackere som vil overvåke eller stjele informasjonen din. Norton oppretter et virtuelt privat nettverk (VPN) som krypterer sensitive data. På dette nettverket kan du bruke en trådløs tilkobling på en sikker måte.

Slå på Secure VPN

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. I vinduet Min Norton, ved siden av Secure VPN, klikker du på Slå på.

Hvis tilkoblingen fortsatt er ubeskyttet, velger du Åpne.

3. I vinduet Secure VPN skyver du VPN -bryteren til .

4. Slå av og på bryteren Blokkering av annonsesporer for å blokkere eller tillate annonsesporing.

Alternativet Blokkering av annonsesporer blokkerer målrettede annonser. Noen få nettsteder krever imidlertid at Blokkering av annonsesporer er deaktivert, for at de skal kunne fungere. Hvis du stoler på disse nettstedene, kan du slå av Blokkering av annonsesporer.

Når du mottar et varsel fra Norton om at det er oppdaget et mellommannbasert angrep, velger du den anbefalte handlingen fra varselvinduet.