Feil: (9011,102) "Det oppstod en uventet feil som avbrøt installasjonsprosessen for Norton Secure VPN. Prøv å installere..."

Du løser dette problemet ved å kjøre LiveUpdate og installere alle tilgjengelige Norton-oppdateringer. Hvis problemet vedvarer, må du avinstallere Norton og deretter installere det på nytt.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Gå til hovedvinduet i Min Norton, og klikk deretter på LiveUpdate under Enhetssikkerhet.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start deretter datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Avinstallere Norton

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. Klikk på Norton 360 i listen over installerte programmer, og klikk deretter på Fjern eller Avinstaller.

4. Klikk på Fjern alle brukerdata.

5. I vinduet for Advarsel for abonnementsperiode, klikker du på Neste.

6. Klikk på Start på nytt nå.

Norton 360 blir ikke fullstendig avinstallert før du har startet datamaskinen på nytt.

TRINN 3

Laste ned Norton fra Norton-kontoen

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en konto, klikker du på Opprett en konto og fullfører registreringsprosessen.

3. Gå til vinduet Kom i gang og klikk på Last ned Norton.

Hvis du ønsker å installere et nytt produkt som ikke er registrert på Norton-kontoen din, klikker du på Angi en ny produktnøkkel, og så angir du produktnøkkelen eller PIN-koden for å starte nedlastingen.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• I nettleserne Internet Explorer eller Microsoft Edge klikker du på Kjør.

• For Firefox eller Safari: Oppe i høyre hjørne i nettleseren klikker du på Nedlastinger -alternativet for å vise nedlastede filer og så dobbelklikker du på filen du lastet ned.

• For Chrome: Nede i venstre hjørne dobbelklikker du på filen du lastet ned.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

7. Følg instruksjonene på skjermen.

Norton er nå installert og aktivert.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128628498
Operativsystem: Mac OS X, windows
Sist endret: 26/06/2020