Feil: (9011,102) "Det oppstod en uventet feil som avbrøt installasjonsprosessen for Norton Secure VPN. Prøv å installere..."

Denne feilen kan oppstå hvis installasjonsprosessen for Norton Secure VPN blir stoppet eller avbrutt av et annet program eller tjeneste. Du løser problemet ved å lukke alle programmer og starte datamaskinen på nytt og så installere Norton Secure VPN.

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

Etter å ha startet datamaskinen på nytt, dobbeltklikker du Norton Secure VPN-installasjonsfilen som du lastet ned for å starte installasjonen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128628498
Operativsystem: Mac OS X, windows
Sist endret: 02/09/2019