Norton Secure VPN forblir på «Kobler til» og returneres til frakoblet tilstand

Norton Secure VPN/Secure VPN er ikke lenger tilgjengelig for bruk i India som et resultat av statlige forskrifter som krever logging og lagring av brukerdata, men du kan fortsatt bruke produktet/abonnementet ditt når du er på reise utenfor India.

Vår kundestøtte vil levere den samme meldingen og kan ikke hjelpe/feilsøke denne opplevelsen hvis du tar kontakt med vår kundestøtte.

Dette problemet kan oppstå hvis Norton Secure VPN ikke kan opprette en tilkobling til VPN-serveren. Denne feilen kan forårsakes av midlertidige problemer med nettverkstilkoblingen. Kontroller at enheten er tilkoblet gjennom en stabil Internett-tilkobling.

For å fikse dette problemet på din Mac oppdater macOS til 10.14.x eller nyere versjon. For detaljerte trinn for å oppdatere macOS til den nyeste versjonen, se Apple-støtteartikkelen. Hvis problemet vedvarer, må du se etter nettverksproblemer og deretter starte Norton Secure VPN på nytt.

Se etter nettverksproblemer

Hvis du kunne koble til Norton Secure VPN før på det samme nettverket, kan du vente litt og prøve å koble til Norton Secure VPN igjen.

Noen nettverk tillater ikke VPN-tilkoblinger og begrenser VPN-tilgang ved hjelp av nettverks- eller brannmurinnstillinger. Hvis denne feilen vises den første gangen du kobler til Secure VPN, kan det skyldes nettverks- eller brannmurinnstillingene.

Hvis du ser denne feilmeldingen gjentatte ganger, kobler du til et annet nettverk eller til den mobile datatilkoblingen på enheten.

Hvis problemet vedvarer, må du starte Norton Secure VPN på nytt.

Start Norton Secure VPN på nytt på Windows

1. Åpne Norton Secure VPN.

2. Klikk på brukerikonet øverst til høyre på skjermen , og klikk på Logg av.
  3. Klikk på innstillingsikonet , og klikk på Avslutt Norton Secure VPN.
  4. Start enheten på nytt.

5. Åpne Norton Secure VPN og logg på med kontoen din.

Start Norton Secure VPN på nytt på Mac

1. Avslutt alle programmer.

2. Start enheten på nytt.

3. Åpne Norton Secure VPN og logg på med kontoen din.

Start Norton Secure VPN på nytt på Android eller iOS

1. Logg av fra Norton Secure VPN.

2. Start enheten på nytt.

3. Åpne og logg på Norton Secure VPN.