Lær hvorfor mediestrømmingstjenester eller -apper ikke fungerer når man er koblet til Norton Secure VPN

Enkelte strømmingstjenester som f.eks. Netflix, Hulu og Showtime tilbyr geografisk begrenset innhold som er utilgjengelig i bestemte regioner. Disse tjenestene blokkerer også innhold hvis de registrerer et VPN-nettverk, en proxy-server eller en unblocker-tjeneste som brukes til å omgå de geografiske begrensningene.

Hvis innholdet er tilgjengelig i regionen din, må du passe på at du kobler fra Norton Secure VPN før du begynner å bruke strømmingstjenestene eller appene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v121513457
Operativsystem: Android
Sist endret: 12/07/2019