Slå på Norton Secure VPN

Norton Secure VPN krypterer Internett-tilkoblingen din i offentlige Wi-Fi-soner for å beskytte personopplysningene dine, f.eks. passord, når du bruker PC-en, Mac-en eller mobilenheten din.

Slå på Norton Secure VPN

Gjør ett av følgende

• For Norton 360 : Åpne Norton Enhetssikkerhet. I vinduet Min Norton, ved siden av Secure VPN, velger du Slå på fra rullegardinmenyen

• For Norton Secure VPN-appen : Som standard er Secure VPN slått på og tilkoblet på mobilenheten når du har installert Norton Secure VPN

Hvis Secure VPN ikke er slått på, klikker du Slå på VPN på startsiden til Secure VPN.

Video: Komme i gang med Norton Secure VPN