Norton Secure VPN kobler automatisk til en annen plassering fra en annen region

Som standard er innstillingen Virtuell plassering i Norton Secure VPN satt til Auto-velg region. Denne innstillingen sørger for at Norton Secure VPN kobler til den beste serveren basert på ytelse.

Denne innstillingen kan noen ganger føre til at du kobles til en annen region enn din gjeldende region for å gi deg en best mulig Internett-opplevelse.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v118031157_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 03/06/2019