Finn ut hvorfor et program sporer plasseringen din selv om du er koblet til Norton Secure VPN

Apper som Google Maps kan finne plasseringen til enheten basert på din Wi-Fi-ruterplassering, eller hvis satellittstedsporing er aktivert på enheten. All annen informasjon som går gjennom appen er derimot beskyttet og kryptert.

Nettsteder du besøker på enhetens nettleser kan ikke identifisere din IP-adresse og kan ikke fastslå din faktiske fysiske plassering.

Vår gjeldende infrastruktur støtter bare Ipv4. Vi jobber imidlertid med å legge til støtte for IPv6. I mellomtiden anbefaler vi at du deaktiverer IPv6 på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Deaktivere Internett-protokoll versjon 6 (IPv6) på enheten din.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117622391
Operativsystem: Windows, android, ios, mac
Sist endret: 01/04/2021