Løse problemer med Google eller YpuTube-sider som dukker opp på ulike språk når du er koblet til Norton Secure VPN

Etter at du har koblet til VPN-et, maskerer Norton Secure VPN IP-adressen din og annen informasjon som Google bruker for å fastslå språkinnstillingene dine. Googles systemer prøver å bruke informasjonen om Norton Secure VPN-nettverket til å fastslå ditt foretrukne språk.

Norton-brukere finnes verden rundt, så hvis du bruker VPN-tjenester som Norton Secure VPN, blir det vanskelig for Google å fastslå språkinnstillingene dine nøyaktig basert på VPN-informasjonen. Som en følge av dette, ser du av og til Google- eller YouTube-sidene på et annet språk enn ditt foretrukne språk.

I mellomtiden, hvis du opplever dette problemet, kan du gå inn på Google.com uten omdirigering av språk på:

http://google.com/ncr

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117552099_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 03/06/2019